Det er farligere at lade være!

DSC04147.arw

 

Forleden dag trak en af mine skønne Kundalini yoga deltagere mig lidt til side efter timen og sagde: “En bekendt advarede mig mod at gå til Kundalini yoga, da hun havde hørt at det vistnok var farligt”…..!

Det er et spørgsmål som jeg er sikker på, at alle Kundalini yogalærere er blevet konfronteret med – og til det er der kun at sige…. Det er farligere IKKE at dyrke Kundalini yoga!!!!

Det ville være så ærgerligt, hvis denne kvinde, som iøvrigt elsker sine Kundalini yogatimer, stoppede sin praksis på grund af misforståelser og misinformation.

Jeg har efterhånden talt med mange Kundalini yogalærere rundt om i verden, og ingen af dem har nogensinde stødt på det, som min deltager desværre er blevet advaret imod. Tværimod har de alle historier at fortælle, om folks store taknemmelighed overfor Kundalini yogaen, der har givet dem et energifyldt liv med større overskud.

Mange mennesker i den vestlige verden – ja, op til 90% viser statistikkerne, lider af stress, allergi, stofskifteproblemer og en krop der er forurenet af tungmetaller, alkohol og/eller ubalanceret kost, og her hjælper kun MERE Kundalini Yoga.

Det som de fleste mennesker oplever er MANGEL på Kundalini.

Man skal huske at skelne mellem sanskrit ordet Kundalii (oversat: Kundalini) og Kundalini Yoga.

Ordet Kundalini kan defineres som naturens basis energi, en urkraft – en universel arketype der hjælper til med at udvikle og styrke sindet.

Kundalini Yoga er en fysisk og mental praksis der bygger på denne kraft. Den styrker immumforsvaret, virker direkte på nervesystemet og de endokrine kirtler, som er hemmeligheden bag en balanceret og sund krop. Er de endokrine kirtler i ubalance, virker det på samme måde som hvis du bestiller en dobbelt shot expresso, og kaffemaskinen er ukorrekt indstillet – så får du IKKE en dobbeltshot expresso, men måske kun en tynd kop vandig kaffe, som ikke smager af noget.

Enhver Kriya – ordet for et Kundalini sæt, som kan være alt fra styrkelse af ryg, til forbedring af din nattesøvn, er opbygget således, at ingen genererer mere energi end de kan klare. Her er det også vigtigt du kommer til en uddannet underviser som følger de tusinde år gamle forskrifter, der er gennemprøvede og unikke.

En franskbrødskniv er fremstillet til at skære brød, men kan udgøre en fare i de forkerte hænder. Sådan er det med alt her i livet – brug din intuition, din mavefornemmelse! Og intet styrker de to elementer mere end Kundalini Yoga. Det kan jeg ihvertfald skrive under på….!

De næste uger vil jeg her på bloggen, beskrive Kundalini yogaens fortræffeligheder – lige fra en smuk hud til løberens forbedrede resultater.

 

Ulla Upma Kaur Steen

2 tanker omkring “Det er farligere at lade være!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s